Skip to content

Ondersteuning bij werkelijke verandering ‘De manier waarop’ maakt het verschil

Jij hebt een heldere visie. Jij wil een ontwikkeling initeren of versterken die bijdraagt aan de kwaliteit die clienten, bewoners of scholieren ervaren. Jij wil meedoen, reflecteren en bent betrokken. Alleen de vraag is hoe ga je dit voor elkaar krijgen?

De geijkte paden, genereren reuring maar de klanten merken hier niets van, het is alsof er lucht alleen wordt verplaatst.. Er moet ook al zoveel, . de regie ligt op de verkeerde plek of mensen nemen hun verantwoordelijkheid niet.Of er zijn wel volop ideeen, maar nog geen vorm of proces om het concreet te maken. Kortom het is geen eenvoudige ambitie, en gelukkig je hoeft het niet alleen te doen.

Ik kan je helpen. Met mijn ervaring en kennis als hulpverlener, kwaliteitskundige, projectmanager en yogadocent heb ik ontdekt hoe je vanuit ontspanning een uitnodigend perspectief kan creeeren. En met energie een ontwikkeling op gang krijgt die blijft. Een aanpak waarbij de inhoudend leidend is. Inhoud die concreet wordt in een vorm die die verbinding geeft. De vorm als verbindend middel en geen doel op zich. Hoe dit eruit ziet is iedere keer anders, afhankelijk van de visie, de context en vooral van de betrokken mensen.

Ben je nieuwsgierig naar welke manier bij jouw ontwikkeling zou passen, klik hier voor de aanvraag van een gratis kennismakingsgesprek.