Skip to content

Trajecten

Basis trajecten

Ontspannen werken aan kwaliteit, individueel

Meer kwaliteit zonder stress, dat wil jij toch ook?

Dat kan, ook als jij belangrijke ontwikkelingen initieert in jouw organisatie. Juist dan is het waardevol om ontspannen werken en de juiste dingen te doen, zodat het aantrekkelijk is voor mensen om mee te doen. Hard werken lijkt de norm te zijn, maar is lang niet altijd effectief en je wordt er doodmoe van.

Je kan echt top werk leveren, waar veel mensen enthousiast van worden. Juist doordat je energiek werken en ontspannen afwisselt en

regie neemt. Je hebt zo ook meer ruimte voor goede ideeën en werkt met meer lol en energie. Hoe dat werkt leer je in het traject Ontspannen werken aan kwaliteit een combinatie van het ZachtwerkenÒ online-programma en ontwikkeltraject met werksessies.

Lees meer

Verkenningsworkshop Ontspannen Kwaliteit

Tijdens deze workshop ontdek je wat ontspannen werken voor jou kan betekenen. We doen dit speels en ontspannen met behulp van een spel en enkele zeer eenvoudige ontspanningsoefeningen. Er is volop ruimte voor vragen en uitwisseling van ervaringen. 

lees meer

Intensief: Bouwen aan een raamwerk met ruimte voor Ontspannen Kwaliteit

Hoe bouw je nu een kwaliteitsysteem dat ondersteunend is aan het werk waarvoor een afdeling of de organisatie bedoeld is. Hier help ik graag bij! 

Wil je meer weten, neem vrijblijven contact op met janneke.stegink@gmail.com 

En binnenkort is hierover ook meer te lezen op deze site