Skip to content

Verkennende workshop Ontspannen Kwaliteit

Er is ook zoveel te doen…..

Waarschijnlijk herken je het wel. Je bent net terug van vakantie en binnen enkele uren of dagen lijkt de vakantie mijlenver weg. Tijdens de vakantie had je mogelijk goede voornemens om dingen anders te gaan doen, beter voor jezelf te zorgen, zodat je ook beter je werk kan doen. Maar de hectiek van alledag trekt: er is superveel te doen en geen tijd om eens rustig na te denken. Nu moet eerst dit mailtje eruit, dat geregeld en dat andere komt nog wel een keer.

Zonde, want zo blijf je achter jezelf aanlopen. Doe je net niet wat je eigenlijk zou willen. Geef je elke keer net iets meer energie en tijd dan je hebt en raak je vermoeid, waardoor je weer achter de urgente dingen aanloopt en geen regie meer hebt over je werk. Vaak wordt je dan ook mopperig op anderen, omdat zij zoveel van je vragen en zo gaat de vicieuze cirkel door.

Lol in je werk en meer kwaliteit

Het is heerlijk als het lukt om meer ontspannen te werken. Je hebt meer lol in je werk, meer regie omdat je zicht hebt op wat er speelt en bewust keuzes maakt. Je levert betere kwaliteit en sluit beter aan bij wat er nodig is. En wat superfijn is, je komt niet meer helemaal vol en bekaf thuis. Je zorgt zo goed voor je energie dat er voldoende is voor de hele dag, ook als het werk klaar is. Je hebt weer energie om te genieten, ook van je werk!

Spreekt dit je aan? Doe de workshop en ontdek wat je al ontspannen doet, waarin je nog verder kan ontwikkelen en of je daar hulp bij wilt.

Verkenningsworkshop Ontspannen werken

Tijdens deze workshop ontdek je wat ontspannen werken voor jou kan betekenen. We doen dit speels en ontspannen met behulp van een spel en enkele zeer eenvoudige ontspanningsoefeningen. Er is volop ruimte voor vragen en uitwisseling van ervaringen.

Praktische informatie

De workshop duurt 2 - 3 uur, afhankelijk van de wensen en kan op locatie verzorgd worden of in Utrecht.

Hij is geschikt om in teamverband te doen of in een groep van losse geïnteresseerden.  Als je vooral voor jezelf interesse hebt, neem dan ook contact op dan bedenken we wat het beste past.

Ik spreek je snel! Mail

janneke@ontspannenkwaliteit.nl